Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Λύσεις προσαρμοσμένες σε εσάς και τις ανάγκες του χώρου σας
H "WIND-DOORS" εισήλθε δυναμικά στον χώρο των ξύλινων θερμοηχομονωτικών κουφωμάτων το 1979, ιδρύοντας τις εγκαταστάσεις της στη Νέα Ραιδεστό Θέρμης (Θεσσαλονίκη) όπου εδρεύει μέχρι σήμερα.
 
Με συνεχή εξέλιξη στον χώρο των νέων τεχνολογιών επεξεργασίας ξύλου, η WIND-DOORS είναι σε θέση να κατασκευάσει ποιοτικά εγγυημένα ξύλινα προϊόντα όπως εξωτερικά κουφώματα γερμανικών προδιαγραφών, εσωτερικές πόρτες, εισόδους θωρακισμένες και ασφαλείας, ντουλάπες και έπιπλα κουζίνας καθώς και ειδικές κατασκευές αποκλειστικά από ξύλο. Με την πολύχρονη πείρα και γνώση στον χώρο, με ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, με μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες και με εκθεσιακούς χώρους πολλών τ.μ., η WIND-DOORS είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον χώρο των ξύλινων κατασκευών άριστης ποιότητας.
 
Μέλη της ομάδας της WIND-DOORS είναι ειδικευμένοι διακοσμητές, σχεδιαστές και πωλητές που είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη για να προσαρμόσουν τα προϊόντα στις ανάγκες του πελάτη. Ακόμα, η WIND-DOORS παρέχει ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο τοποθετήσεων, τεχνική υποστήριξη και after sales support.
 
Η φιλοσοφία μας είναι να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη και ποιοτικά εγγυημένη λύση, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς.
 
Με προϊόντα ανταγωνιστικά στην ποιότητα της κατασκευής, δραστηριοποιείται εξαγωγικά στα Βαλκάνια καθώς και σε ανατολικές χώρες όπως στην Ρωσία και Ουκρανία προμηθεύοντας ξύλινα θερμοηχομονωτικά κουφώματα γερμανικών προδιαγραφών σε συγκροτήματα οικιών ιδιωτικής φύσης. Τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις εκάστοτε χώρας έτσι ώστε να είναι απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον τους και να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών.
 
Τα προϊόντα της WIND-DOORS κατασκευάζονται σύμφωνα με γερμανικές προδιαγραφές, οι οποίες τα καθιστούν ποιοτικά άριστα.

Δεδομένα

Τα στατιστικά μας
8114
ΣΧΕΔΙΑ
2125
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
73598
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
3267
ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας, καλέστε μας σήμερα.

+30 2310 462600